ata bumbac

Felicitare pentru Ziua Mamei

18:39

Se apropie data de 8 Martie şi m-am gândit că ar fi interesant ca o persoană dragă să primească o felicitare realizată manual prin care vă arătaţi îndemânarea dar de asemenea şi sentimentele profunde pentru persoana respectivă, având în vedere efortul pe care l-aţi depus realizând un cadou unic care nu se poate cumpăra de la orice magazin. Sper ca prin articolul de astăzi să vă inspir pentru realizarea unei felicitări personalizate.
De asemenea, găsiţi aici (click pe roz) articolul în care vă arăt cum să realizaţi o felicitare pentru Dragobete dar cred ca aceasta se potriveşte şi pentru ziua mamei. Deci în cazul în care nu vi se pare suficient de interesantă felicitarea pentru ziua mamei mai aveţi aici(click pe roz) opţiuni pentru un cadou personalizat.
Să începem!

Materiale necesare:


  • coală de bloc de desen
  • jumătate de coala de bloc de desen
  • inimioare decupate din hârtie colorată sau din pagini de cărÅ£i (puteÅ£i utiliza doar inimi din hârtie colorată sau doar inimi din pagini de cărÅ£i în funcÅ£ie de care vi se par mai frumoase)
  • lipici
  • aţă de bumbac colorată sau albă
  • creion
  • foarfecă

Inimioarele de hârtie trebuie să fie suficient de mici astfel încât să încapă mai multe pe jumătatea de pagină din cărţi.


Ce aveţi de făcut:

În primul rând va trebui să aveţi la îndemână toate materialele necesare. Primul lucru pe care îl aveţi de făcut este să măsuraţi 1.5 cm de la marginea jumătăţii de coală de bloc de desen şi să trasaţi o linie paralelă cu marginea colii. Va trebui să faceţi acest lucru pentru cele patru margini ale colii de hârtie la fel ca în imaginea numărul 1.
Dacă este ceva ce nu înţelegeţi, găsiţi aici (click pe roz) videoclipul explicativ.
ÃŽn continuare va trebui să aÅŸezaÅ£i inimioarele de hârtie într-un buchet în interiorul chenarului format anterior, la fel ca în imaginea numărul 2. Eu iniÅ£ial am dorit să utilizez cinci inimioare din hârtie (doua din hârtie colorata roz ÅŸi trei din pagini de cărÅ£i) dar mi s-a părut că buchetul de inimioare arată mai frumos doar cu trei inimi, acum depinde de fiecare câte inimioare doreÅŸte să utilizeze, de asemenea se pot utiliza ÅŸi mai mult de cinci inimioare dacă sunt suficient de mici pentru a avea loc în chenarul format. Inimioarele mele au fost un pic mai mari aÅŸa că nu am putut utiliza mai mult de cinci. 
După ce ÅŸtiÅ£i cum să aranjaÅ£i inimioarele urmează să le lipiÅ£i pe coala de hârtie iar după aceea va trebui să decupaÅ£i marginile chenarului trasat mai devreme cu creionul la fel ca în imaginea numărul 3. Dacă vă place felicitarea simplă la fel cum este în imaginea numărul 4. puteÅ£i trece direct la pasul în care va trebui să lipiÅ£i aÅ£a colorată, iar în cazul în care doriÅ£i să compuneÅ£i un mesaj pentru felicitarea respectivă îl puteÅ£i scrie pe spatele acesteia, după ce tot ce aÅ£i lipit s-a uscat.
Următorul pas este să lipiţi felicitarea astfel decupată pe coala de bloc de desen îndoită pe jumătate. Încercaţi să lipiţi felicitarea centrata la fel ca în imaginea numărul 5.
Ultimul pas este să măsuraţi cu aţa de bumbac distanţa de la colţul inimioarelor şi să tăiaţi trei bucăţi de aţă colorată pe care să le lipiţi de felicitare.
Astfel, felicitarea este gata şi o puteţi dărui după ce compuneţi un mesaj pentru aceasta.
De asemenea, aici (click pe roz) puteÅ£i vizualiza canalul de youtube al blogului Simplu de Făcut.
 Daca v-a plăcut articolul nu uitati sa daÈ›i like paginii de facebook  Simplu de Făcut È™i sa va abonaÈ›i la blog dând click pe link (click pe roz), daca articolul va ajuta ÅŸi pe altcineva nu uitati sa distribuiti, aveÅ£i iconiÅ£ele mai jos.

You Might Also Like

0 comentarii