casa

Masca Impotriva Caderii Parului

13:00


De foarte mult timp am avut probleme cu căderea părului şi am încercat şi în acest domeniu o mulţime de remedii naturale printre care şi această mască naturală cu pudră de ampla, care dacă este folosită pe termen lung dă rezultate foarte bune, doar că eu nu am avut răbdarea să o folosesc în fiecare săptămână şi am utilizat-o în jur de o dată pe lună, şi a dat rezultate destul de bune şi utilizată doar aşa deci este o mască de păr care merită încercată.
Pudra de amla este foarte populară în India deoarece reduce căderea părului şi încărunţirea prematură, deci chiar dacă nu aveţi probleme această mască are şi alte beneficii pentru păr.
Această calitate a pudrei este dată de  conÅ£inutul său de caroten ÅŸi fier care au capacitate antioxidantă ÅŸi nu lasă radicalii liberi să afecteze foliculii de păr.



Materiale necesare:



  • pudra de amla
  • apa
  • bol din sticla
  • bete pentru frigărui
  • ulei de neem (opÅ£ional)


Pudra de amla se găseşte la plafar iar daca nu, o găsiţi foarte uşor pe internet, eu cumpăr de pe site-ul elemental.eu .
Va trebui de asemenea, să folosiţi doar ustensile din sticla sau lemn, deci nimic din metal.


Ce aveţi de făcut:


Va trebui să puneţi în bolul de sticla o cantitate suficientă de pudră astfel încât să fie suficientă pentru toată lungimea părului. Pentru mine atunci când aveam părul până la umeri îmi erau suficiente 3 linguri cu vârf de pudră, acum depinde şi de cât de des are părul fiecare persoană.
În continuare peste pudra din bol va trebui să puneţi o cantitate suficientă de apă caldă astfel încât să se formeze o pastă omogenă care să aibă consistenţa unei vopsele.
Crema astfel obÅ£inută va trebui să o distribuiÅ£i pe toată suprafaÅ£a scalpului iar după aceea pe toată lungimea părului. AveÅ£i grijă să realizaÅ£i acest ultim pas în baie sau într-o zonă în care nu aveÅ£i ce murdări pentru că se va imprăştia peste tot. 
După ce aţi distribuit uniform pasta pe suprafaţa părului urmează să vă prindeţi părul într-un coc în vârful capului şi să vă acoperiţi părul cu o casca pentru duş sau cu folie de plastic.
De asemenea, va trebui să aveţi grija cu ce vă îmbrăcați în timpul cât veţi sta cu masca în cap pentru ca e posibil să curgă în cazul în care e mai lichidă.
Va trebui să staţi în jur de 30 de minute cu masca pe cap iar după aceea să vă spălaţi în mod normal pe cap cu un şampon cât mai natural.
În cazul în care simţiţi că părul nu este suficient curăţat puteţi să vă clătiţi părul cu 1 parte oţet de mere şi 3 parţi apă, găsiţi aici(click pe roz) o reţetă.

Gasiti aici (click pe roz) alte idei pentru decoraÅ£iuni.
De asemenea, aici (click pe roz) puteÅ£i vizualiza canalul de youtube al blogului Simplu de Făcut unde veti descoperi mult mai multe idei pentru proiecte de făcut acasă.

Daca v-a plăcut articolul nu uitaÅ£i să daÅ£i like paginii de facebook (click pe roz) Simplu de Facut ÅŸi să vă abonaÅ£i la blogul Simplu de Făcut dând click pe link (click pe roz) pentru a afla primii când apare un nou articol.

You Might Also Like

0 comentarii