Poveste

Bine ați venit !

Acesta este un blog dedicat persoanelor care au plăcerea și timpul necesar pentru a personaliza obiectele din casă și ceea ce consumă sau utilizează zilnic.

De asemenea, aici puteți descoperi remedii naturale încercate și care au dat rezultat în lupta cu problemele obișnuite de sănatate sau casnice. 

În primul rând, văd zilnic articole referitoare la o mulțime de lucruri folositoare pe care le putem face foarte uşor acasă şi care sunt mult mai ieftine, dar în limba engleză și m-am gandit că acestea pot fi de mai mare ajutor atunci când le înțelegem, de aceea m-am hotărât să abordez subiecte care încă nu sunt suficient de dezvoltate și în limba română și care sunt sigură că ne vor fi de ajutor atât mie cât și vouă.
În al doilea rând, toate produsele pentru înfrumusețare, decorațiunile și remediile postate aici sunt testate și încercate de mine și în general au dat rezultat.
În al treilea rând, scopul acestui blog este de a vă ajuta pe dumneavoastră și de a mă ajuta și pe mine prin faptul că toate lucrurile de care am nevoie sunt structurate aici și dezvoltate într-un mod armonios.
În concluzie, dacă aveți sugestii sau idei pe care doriți să le încercați sau să le discutați mă puteți contacta.

Programul postărilor:
(în afara periodelor în care postez articole tematice, spre exemplu de sarbatori sau în cazul unor serii de mai multe remedii sau decoraţiuni)
 
  • Miercuri: idei pentru a decora în orice sezon;
  • Vineri: remedii pentru probleme de zi cu zi; 

Disclaimer: Nu sunt medic şi nu am nicio pregătire în acest domeniu dar doresc să împărtăşesc cunoştinţele dobândite de mine în lupta împotriva problemelor obişnuite de sănătate pentru a ajuta şi alte persoane.