ata bumbac

Inimioare pentru Dragobete

22:01


Am văzut că toată lumea a fost foarte entuziasmată de ziua îndrăgostiţilor aşa că m-am gândit că poate nu va fi la fel de entuziasmată şi de sărbătoarea românească numită Dragobete aşa că vă propun să realizaţi astăzi aceste inimioare simple pentru a vă aminti de cultura tradiţională. 
Să începem!


Materiale necesare:


  •  o formă de inimă (eu am folosit o formă pentru prăjituri, dar puteţi utiliza o formă de inimă desenata sau imprimată pe o coală de hârtie pe care o veţi decupa )
  •  lână colorată (de preferat roz, pe mine m-a luat valul şi am făcut în toate culorile pe care le-am avut)
  • carton (mai gros, dar se poate utiliza şi carton simplu)
  • foarfecă (sau cutter)
  • creion

Ce aveti de făcut:


În primul rând va trebui să aveţi toate materialele necesare la îndemână, materiale pe care, cred că le are toată lumea prin casă deci nu veţi avea niciun cost suplimentar realizând aceste decoraţiuni pentru casă. 
De asemenea, în cazul în care nu înţelegeţi ceva de aici aveţi aici (click pe roz) videoclipul în care vă arăt cum se realizează aceste inimioare.
Pentru început va trebui să trasaţi cu creionul forma inimioarei pe carton şi să o decupaţi la fel ca în imaginea numărul 1. Cel mai uşor este să decupaţi cu cutterul dacă bucata de carton este una groasă iar în cazul în care aveţi o coală de carton normală sau cu o grosime normală o puteţi decupa foarte uşor cu foarfeca. Eu nu am încercat să fac aceste inimi cu carton subţire, dar presupun că nu va fi nicio problemă. De asemenea, în loc de carton puteţi utiliza polistiren din care să decupaţi forma de inimă.
În continuare, va trebui să înfăşuraţi lână pe forma de inima pe care aţi decupat-o anterior care ar trebui să arate la fel ca în imaginea numărul 2. de mai sus. Puteţi face asta lipind mai întâi firul de lână de forma de inimă şi după aceea să începeţi să infăşuraţi ca să vă fie mai uşor, dar puteţi face asta şi fără acest pas.
Forma de inimă va trebui să o înfăşuraţi complet astfel încât să nu mai rămână nicio parte din carton vizibilă cum este încă vizibilă în imaginea numărul 4. de mai sus. În momentul în care veţi face asta veţi vedea că inima va lua o formă tridimensională, ceea ce şi urmăriţi.
La sfărşit va trebui să tăiaţi firul de lănă suficient de lung încât să îl ascundeţi pe spatele inimioarei prin lâna deja înfăşurată.
Puteţi face câte inimioare doriţi, şi le puteţi utiliza pentru a decora o tavă de pe masă, puteţi de asemenea, să le prindeţi pe toate într-o ghirlandă sau să le adăugaţi în punguţa pentru cadouri în loc de "umplutură".

Gasiti aici (click pe roz) alte idei pentru decoraţiuni.
De asemenea, aici (click pe roz) puteţi vizualiza canalul de youtube al blogului Simplu de Facut.
 Daca v-a placut articolul nu uitati sa dati like paginii de facebook  Simplu de Facut si sa va abonati la blog dand click pe link (click pe roz), daca articolul va ajuta şi pe altcineva nu uitati sa distribuiti, aveţi iconiţele mai jos.

You Might Also Like

0 comentarii