ata bumbac

Felicitare cu Inimi pentru Dragobete

13:00


Mâine este sărbătoarea românească pentru ziua îndrăgostiților numită Dragobete aşa că m-am gândit că poate aveţi nevoie de o idee de ultim moment pentru un cadou handmade în cazul în care persoana căreia i-l oferiţi apreciază acest tip de cadouri. De asemenea, această felicitare se realizează foarte uşor acasă şi nu aveţi nevoie decât de materiale pe care le aveţi deja în casă. În plus, această felicitare este foarte uşor de personalizat în cazul în care este ceva care vi se va părea prea dificil de realizat.
De asemenea, aici (click pe roz) găsiţi o idee de inimioare handmade pentru oferit cadou.
Să începem!



Materiale necesare:


  • coală de desen (puteÅ£i utiliza o coală de carton colorat sau carton alb eu am preferat coala de bloc de desen)
  • foarfecă
  • formă de inima (eu am avut o formă pentru prăjituri dar puteÅ£i desena sau imprima o inimă pe o coală de hârtie pe care să o decupaÅ£i ÅŸi să o utilizaÅ£i )
  • coli colorate (în cazul în care nu aveÅ£i puteÅ£i utiliza coli albe simple sau puteÅ£i să le omiteÅ£i complet)
  • pagini din cărÅ£i vechi (dacă nu aveÅ£i cărÅ£i vechi de care vă puteÅ£i lipsi puteÅ£i utiliza o revistă sau un ziar)
  • creion
  • lipici
  • lână colorata (se poate utiliza ÅŸi aţă simpla colorată )
  • capsator

Forma de inima nu trebuie să fie mai mare de 5 cm pentru a avea loc pe felicitare.


Ce aveţi de făcut:


În primul rând, va trebui să aveţi toate materialele necesare la îndemână.
Primul lucru pe care îl aveţi de făcut este să trasaţi conturul formei de inimă pe paginile din cărţi şi pe colilele colorate astfel încât să aveţi doua inimi din coli colorate şi patru inimi din colile din cărţi.
Dacă nu aveţi coli colorate puteţi utiliza doar paginile din carţi pentru a decupa inimile sau puteţi fi inventivi şi să folosiţi coli albe simple, coperta de la reviste sau orice altceva, poate chiar poze.
În continuare, va trebui să aşezaţi o inima din hârtie colorată între doua inimi din pagini de carţi la fel ca în imaginea numărul 1. Dacă este ceva ce nu înţelegeţi găsiţi aici (click pe roz) videoclipul explicativ. Va trebui să capsaţi inimile astfel aşezate la jumătate la fel ca în imaginea numărul 3. Ca să vă daţi seama cum să capsaţi exact mijlocul inimilor va trebui să le îndoiţi pe jumătate şi în exterior şi în interior la fel ca în imaginea numărul 2. După ce inimile sunt capsate va trebui să le desfaceţi la fel ca în imaginea numărul 4. În cazul în care nu aveţi capsator puteţi să coaseţi mijlocul inimioarelor. Urmează să faceţi acelaşi lucru si cu celălalt set de inimioare. După aceea veţi avea două inimi cu câte şase laturi fiecare.
Următorul pas este să îndoiÅ£i coala de bloc de desen pe jumătate ÅŸi să lipiÅ£i pe aceasta una din inimile care au acum 6 laturi. Astfel, veÅ£i lipi de coala de desen doar două dintre cele două laturi ale inimii, puteÅ£i alege o latura a inimii din hartie colorata ÅŸi una din pagini din cărÅ£i sau ambele din pagini din cărÅ£i cum doriÅ£i la fel ca în imaginea numărul 5 de mai sus. Urmează să faceÅ£i acelaÅŸi lucru ÅŸi cu cealaltă inimă. Inimile vor trebui lipite în partea de sus a felicitării astfel încât să arate ca niÅŸte "baloane" în zbor. 
Ultimul lucru pe care îl aveţi de făcut este să lipiţi o bucată de lână pentru fiecare inimă în parte la fel ca în imaginea numărul 6.
La final, puteţi scrie un mesaj în interiorul felicitării, puteţi adăuga o poza sau orice altă idee aveţi pentru o felicitare.
Gasiti aici (click pe roz) alte idei pentru decoraÅ£iuni.

De asemenea, aici (click pe roz) puteÅ£i vizualiza canalul de youtube al blogului Simplu de Făcut.
 Daca v-a plăcut articolul nu uitati sa daÈ›i like paginii de facebook  Simplu de Făcut È™i sa va abonaÈ›i la blog dând click pe link (click pe roz), daca articolul va ajuta ÅŸi pe altcineva nu uitati sa distribuiti, aveÅ£i iconiÅ£ele mai jos.

You Might Also Like

0 comentarii