3 REMEDII NATURALE

4 Remedii Naturale si la Indemana pentru Ințepăturile de Tânțari

13:00




Se pare că sunt singura din familie care este ciupită în mod constant de țânțari chiar și atunci când niciunei persoane din preajma mea nu i se întâmplă acest lucru, de aceea am încercat majoritatea remediilor naturale pe care le-am găsit prin cărți și pe internet. Aceste remedii se află deja în casa dumneavoastră sau le puteți procura de la orice plafar, sper să vă ajute, deoarece pentru mine au fost eficiente în momentele în care nu mă puteam concentra pe nimic altceva din cauza mâncărimii.

1.Uleiuri esențiale 

Uleiurile esențiale utilizate de mine sunt uleiul de arbore de ceai și cel de lavandă care pot fi aplicate pe piele nediluate. Pentru a beneficia de efectele acestora se aplică o picătură de ulei esențial pe ciupitură de trei ori pe zi până când aceasta dispare complet.


2.Bicarbonat de sodiu

 Bicarbonatul de sodiu sau sarea în combinație cu puțină apă și aplicate pe înțepătură oferă o ameliorare imediată a simptomelor și pot fi folosite ori de câte ori doriți.


3.Piatra de alaun

Piatra de alaun este un mineral natural de obicei utilizat în loc de deodorant, dar acesta poate fi utilizat cu succes și pentru înțepăturile de insecte.Tot ce aveți de făcut este să aplicați pe zona unde se află înțepătura puțina apă iar după aceea să aplicați piatra de alaun. Aceasta în combinație cu apa se dizolvă și formează o peliculă transparentă la nivelul pielii care va ameliora mâncărimea și va duce la vindecarea înțepăturii.


4.Pastă de dinți

În cazul în care  se întâmplă să nu am la îndemână unul dintre remediile amintite mai sus la fel de eficientă este și pasta de dinți aplicată pe înțepătură într-o cantitate mică.
Asta este tot, sper că v-a ajutat acest articol, iar în caz ca aveți și alte remedii testate și eficiente pentru înțepăturile de țânțari sau aveți întrebări le puteți scrie în comentarii.
Pentru alte idei de decorațiuni abonați-va la blog aici (click pe roz).

De asemenea, nu uitați sa urmăriți blogul Simplu de făcut pe facebook pentru a fi la curent cu noile articole.

 

You Might Also Like

2 comentarii

  1. eu am mari probleme cu tantarii... nu ciupesc pe nimeni decat pe subsemnata. am lotiune impotriva lor, dar de multe ori uit s-o aplic. pe ciupitura fac o cruce si astept sa treaca :)) si ma scarpin non-stop :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci nu sunt singura :)
    Si eu la fel ca tine am un ulei natural pentru asa ceva si de cele mai multe ori uit sa il aplic.

    RăspundețiȘtergere