3 REMEDII NATURALE

4 Remedii Naturale pentru Arsurile Solare

15:37



Acum câteva săptămâni când am fost la mare, am prins o zi în care vremea a fost plăcută(bătea vântul și nu era prea cald) ceea ce m-a determinat să stau pe plajă până la ora 11.30. Consecințele acestui eveniment au fost desigur resimțite de pielea mea albă și sensibila, mai exact în momentul în care am ajuns acasă am descoperit că sunt foarte roșie și că mă ustură pielea și am fost nevoită să găsesc remedii urgente pentru a ameliora aceste simptome.
Nu uitați sa urmăriți blogul Simplu de făcut pe facebook pentru a fi la curent cu noile articole.



Aloe vera

Eu am folosit câteva frunze din plantă, pe care le-am tăiat pe jumătate astfel încât să pot aplica gelul pe zonele care erau roșii.Trebuie să specific faptul că în momentul în care am aplicat gelul pielea a început să mă usture și să mă mănânce îngrozitor, simptome care au durat în jur de 5 minute după care senzațiile respective au dispărut complet. Nu știu dacă și gelul cumpărat de la plafar funcționează la fel de bine cum a funcționat pentru mine planta în sine dar dacă ați încercat sunt curioasă să aflu.

Unt de shea

Imediat cum am venit de la plajă È™i am observat simptomele arsurii solare am aplicat un strat generos de unt de shea pe zonele respective, nu pot să spun că am văzut vreo ameliorare imediată dar în timp a dat rezultate. 


  Unt de cacao

 Am aplicat pe piele alternativ untul de cacao È™i untul de shea deoarece fiecare dintre ele au efecte nemaipomenite pentru piele.


Miere de albine

Pentru față am aplicat o mască formată din miere de albine timp de 20 de minute după care am clătit fața cu apă călduță.


Acestea au fost remediile utilizate de mine pentru arsuri solare, este de specificat faptul că eu le-am utilizat pe toate în momentul în care am avut probleme È™i doar pe parcursul a două zile(ziua în care am căpătat arsura È™i următoarea zi) în care nu am mai expus pielea la soare decât între orele în care este indicat. 
Planta aloe vera nu știu exact unde se poate găsi dar cred că puteți încerca la florării sau poate aveți prieteni care deja o cultivă și puteți împrumuta de la aceștia câteva frunze este foarte utilă și nu doar pentru arsuri solare.
Untul de cacao și untul de shea se găsesc la orice plafar și au prețuri rezonabile, luând în calcul beneficiile aduse de acestea pentru piele.

Asta este tot, sper că v-a ajutat acest articol, iar în caz ca aveți și alte remedii testate și eficiente pentru arsurile solare sau aveți întrebări le puteți scrie în comentarii mi-ar face plăcere să le aflu.
Pentru alte idei de decoraÈ›iuni abonaÈ›i-va la blog aici (click pe roz).
De asemenea, nu uitați sa urmăriți blogul Simplu de făcut pe facebook pentru a fi la curent cu noile articole.

  

You Might Also Like

2 comentarii

  1. aloe am avut de anul tercut de la aubrey, chiar mi-a prins bine si mie, o folosesc si pentru par

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci funcționează la fel de bine și gelul de aloe cumpărat.
    De brandul acesta de produse organice chiar nu auzisem, mulțumesc pentru sugestie!

    RăspundețiȘtergere