birou

Tablou cu citate

14:41


Am văzut în multe magazine tablouri drăguțe cu citate motivaționale sau pur și simplu educative și m-am gândit că este foarte ușor de făcut acasă din materiale pe care probabil le avem cu toții. De asemenea, acest tablou se poate folosi și ca tabla de scris deoarece puteți șterge ceea ce este scris pe el și să scrieți și altceva precum lista de cumpărături pentru săptămâna respectivă sau ce aveți de făcut într-o anumită zi.
De asemenea, nu uitați sa urmăriți blogul Simplu de Făcut pe facebook pentru a fi la curent cu noile articole.
Spor la lucru!


Materiale necesare:

  • Ramă foto(simplă sau cu diferite modele, depinde de preferințe)
  • Marker pentru tabla de scris (se pot folosi și carioci dar nu marker permanent pentru ca va fi mai greu de șters)
  • Carton colorat(poate fi și alb)
  • Scotch/Lipici (opțional)


Ce aveți de făcut:

În primul rând, va trebui să scoateți  cartonul sau imaginea pe care rama o are deja și să îl folosiți pe acesta pentru a determina mărimea pe care trebuie să o aibă cartonul colorat pentru a încăpea în ramă.
După acest pas puteți pune cartonul colorat în ramă și închide rama. Eu am folosit și leucoplast pentru a fi sigură că nu se deplasează cartonul.

Asta este tot ce aveți de făcut după care puteți să scrieți cu markerul, cariocile pe partea din sticla a tabloului orice doriți de la citate până la liste de cumpărături. Ceea ce ați scris se poate șterge foarte ușor cu un șervețel fără a lăsa urme.

În plus, puteți să scrieți pe cartonul din interiorul ramei sau să imprimați o imagine pe care să o folosiți pentru rama respectivă, posibilitățile sunt nelimitate.

 Asta este tot, sper ca v-a plăcut iar în caz că aveți sugestii le puteți scrie în comentarii, iar dacă doriți să îmi arătați ceea ce ați realizat puteți trimite pozele la adresa de email existentă și în contact, facebook sau pinterest  mi-ar face plăcere să le văd.
În caz că v-a plăcut și credeți că articolul va ajuta și pe altcineva nu uitați să distribuiți.

Pentru alte idei de produse naturale abonați-va la blog aici (click pe roz).
De asemenea, nu uitați sa urmăriți blogul Simplu de Făcut pe facebook pentru a fi la curent cu noile articole.

You Might Also Like

0 comentarii