Concurs

Concurs Craciun 2016

14:09


Pentru ca vine Craciunul m-am gandit ca ar fi o idee minunată să daruiesc şi eu ceva astfel încât să fac pe cineva fericit.
Având în vedere faptul că pe blogul simplu de făcut găsiţi idei de a personaliza obiectele din casă sau ceea ce utilizati şi consumati zilnic cadourile primite de persoana câştigătoare vor fi originale. 
Tocmai de aceea voi dărui un set din colecţia de brăţări realizate de mine pentru Crăciun, o pereche de cercei pentru Crăciun şi o parte din decoraţiunile pentru Crăciun realizate de mine anul acesta.
Pentru a participa la concurs va trebui să respectaţi toate cele trei condiţii de participare.


Condiţiile de participare la concurs sunt:

  •  să daţi like paginii de facebook Simplu de Facut o găsiţi aici, sau în pagina de contact
  •  să fiţi abonaţi la blogul simplu de făcut pentru a primi notificări în legătură cu concursul şi cu noile postări, vă puteţi abona dând click aici(următorul pas fiind să vă înscrieţi adresa de email în fereastra care se va deschide şi să daţi click pe linkul pe care îl veţi primi pe mail) sau vă puteţi înscrie adresa de email în căsuţa existentă pe blog 
  •  să urmăriti blogul simpludefacut pe instagram, la fel găsiţi în contact pagina de instagram a blogului

Opţional, aş dori să îmi scrieţi în comentarii care a fost decoraţiunea preferată din cele realizate de mine pe blog anul acesta, sau dacă v-a plăcut vreuna.
Concursul se va desfăşura în perioada 07 -15 Decembrie, asta înseamnă că vă puteţi înscrie la concurs în această perioadă, iar câştigătorul va fi anunţat în articolul postat pe data de 16 decembrie.

You Might Also Like

0 comentarii